Wildflower by Kenza

Wildflower by Kenza

Har ni sett Kenzas nya kollektion av skor? Det har släppts sex st par och det kommer några fler i vår. Alla heter något vardagsnamn och jag tycker att de är urläckra och bara skriker Kenza. Dessa är min favorit och de heter Saturday Night. Tycker om allt; klacken, detaljerna, dragkedjan därbak m.m.

Tänk att få designa skor som sitt jobb ! Lyckans ost ;)

 


Mjuka paket



Dessa fick jag utav min syster Lollo i julklapp. Älskar både jeansleggingsen och den vita koftan !

 


Monki



Det här är mina snygga Monkiskor ! Jag tycker att snörningen där bak gör att de ser urläckra ut. Jag köpte dem utav min vän Tove som jobbar på Monki så jag köpte dem billigare också, underbart !

 


Mellandagsfynd




Den här kjolen köpte jag nere i Malmö. Har länge velat ha en som går till midjan och jag blev så glad att jag hittade en idag. Jag söker fortfarande efter en som är mer slimmad, men den här tyckte jag var riktigt snygg. Att den var på rea gjorde ju det hela bara bättre ! Hittade den på Carlings. Vi har carlings här i Växjö med, men inte alls så stor som den i Malmö och i Växjö har vi knappt halva utbudet, vilket är tråkigt.
I vilket fall älskar jag Carlings och dess kläder, helt min stil !


Julklapp !



Julklapp från Linda :)


My beloved shoes



Dessa är de snyggaste och skönaste par skor jag äger ! De kommer från Aldos, New York fast jag köpte dem över blocket. De passar till både kjol som byxa och de funkar som även att ha som allt, från finskor till rockiga uteskor. Me love them :)


Galet snyggt



Jag hade gett vad som helst för att få ha på mig dessa sandaletter på nyår! Är det bara jag som tycker eller är de inte galet snygga? Sen skulle man ju självklart ha den grymt snygga väskan till + en glammig klänning på sig. Gah tror jag svimmar.


Lady in Red



Mmm vill ha !


Jessica Simpson


Hittas på
www.brandos.se


Ett par stövlar vid namn Angie som är designade utav Jessica Simpson. De ligger inte i min prisklass direkt (2499 kr), men tycker de är riktigt snygga. Kan dock inte bestämma mig vad jag ska tycka om skinnet som går från baksidan av skon ner mot tårna, är det snyggt eller fult?


Hästskor !

Själv tycker jag dessa stövlar är rätt balla, hade gärna haft ett par i gaderoben ! De är lite roligare än de vanliga gröna gummistövlarna och billiga är de också, endast 398 kr. De finns att hitta på www.have2have.se (jag vet att jag bloggar mycket om just den sidan, men tycker de har riktigt snygga skor) och tydligen var de väldigt populära då de har fått ta in ytterligare x antal par till !

   


Högst upp på listan står...

      
Bilden kommer från have2have.se!



...dessa skönheter ! Om dessa partysandaletter låg under granen i jul skulle jag bli överlycklig :) Jag tror de skulle kunna vara en stor hit på nyårsfesten.  Vad tycker ni?


Julklapp, ja tack !

Bilden kommer från have2have.se!

Grymt snygga stövlar med guldklack! Jag skulle älska dem, verkligen unika ! Något ni skulle kunna tänka er?


RSS 2.0