Trysil om två dagar!

Gosch vad tiden gick snabbt. För två veckor sedan bestämde sig jag och Wille för att haka på ett gäng vänner som skulle till Trysil i slutet av jan och här är vi nu ! Om två dagar åker vi, åker på natten mellan onsdagen och torsdagen. Det ska tydligen vara snöoväder då över hela Sverige, men får hoppas att det mesta lagt sig innan vi åker.

Nu ska jag sätta mig ner och skriva ihop vad jag ska packa ner ínför resan (var längesen jag var ute på en resa så det ska bli kul!). Jag får låna både snowboard, byxor och jacka utav Willes oerhört generösa vän så det behöver jag inte bry mig om. Men man behöver ju lite andra saker också, behöver även inhandla en del.



Jag gick in på Stadiums hemsida och hittade en del godbitar där. Oj vad jag hade gett för att få ha de byxorna och jackan! Grymt snygga. Det som behövs inhandlas för min del är ett par riktiga handskar och en bra halsduk. Funderar även på headbandet, kanske är bra att ha i backen?


Några tips om vad man mer ska ha med sig i klädväg i backen?

 


Detaljer

Länge brydde jag mig inte om smådetaljer eller smycken, men nu har jag verkligen fått upp ögonen för det. Ibland tycker jag att det är detaljerna som gör hela outfiten/klädesplagget.
Jag tycker om silver och guld väldigt mycket, även strass och saker som glänser (som en kråka ungefär (; ) Jag älskar det som både Kenza och Frida gjort, de har båda satt dit ett axelsmycke på varsitt klädersplagg. Båda valde att sätta dig ett par kedjor av olika slag. Detta har gett mig inspiration att göra något liknanade ! Jag får se vad jag ska göra, lovar att visa upp det sen.
Jag älskar armband och öronhängen, även de ska vara av strass, läder eller någon häftig kombo. Jag älskar att köpa läderarmband på herr-avdelningen på H&M, de har alltid något snyggt med flera remmar.

Något som också är väldigt fint är broscher, om de är stilrena och inte allt för klumpiga. Jag hittade en brosch på have2have som jag tyckte var väldigt fin och elegant. Hittade även en häftig nyckelring som jag tror alla skorälskare skulle tycka om att ha dinglandes i nyckelringen :) Blir nog att beställa därifrån inom snar framtid !




Romarsandaletter


Jag tror jag svimmar..! Ett par romarsandaletter från have2have. Alla detaljer, färgerna.. helt underbara, unika skor! Jag har kollat på dem innan, men känt att de var lite dyra. Men nu är det rea på dem, 340 ;- kostar de nu ! Ska man slå till ?! :)


Tiamo








Me tiamo los sapatos de Tiamo


Efterlyses !

Jag efterlyser skorna jag såg på en av Mix Megapoltjejerna idag på HF-mässan ! Jag frågade henne vart hon hade köpt sina läckra stövlar och då sa hon Scorett, men jag hittar ej dem! Blir galen :) De såg ut som dem på bilden på ett ungefär, dock var det ingen platå på dem och de var helt "släta". Måste till Scorett och kolla om de finns där. Någon som har sett dem?


Mysdress

 



Galet skönt att ha på sig något som även täcker låren en bit + raggsockar sådana här kalla dagar ! :)


I got it



Kommer ni ihåg leggingsen jag så gärna ville ha ? Well, nu har jag fått dem :) Fick hem en massa kläder igår från Linda's closet ;) Gosch trodde inte jag skulle få sådana fina saker så Dhanii is happy !


Bubbleroom

 


 

Ursnygg sommarklänning och jättesöta skor, båda från Bubbleroom !


H&M

H&M har många snygga och prisvärda kläder. Jag älskar även att de samarbetar med kända designers så att även vi som inte har så mycket pengar kan få chansen att bära kläder som är designade av proffs !
Fast ibland kan man känna att man går runt med likadana kläder som alla andra, men oftast kan man matcha H&Ms kläder på så sätt att de blir väldigt personliga. Som sagt; i love it.


 

 



Otroligt fina leggins som kan vara riktigt snygga om man matchar dem rätt. Dock är de inte riktigt min stil, mer min syster Lollos.



Dessa leggings är mer min stil, stilrena med dragkedja längst ner. Älskar dragkedjor !



Jag vill köpa mig en kavaj. Tycker denna är riktigt snygg. Vad tycker ni?


I love clothes


Cardigan & Skor från H&M


Gah vad jag vill köpa kläder och förnya min gaderob ! Tack och lov ska jag få lite kläder från min kära vän Linda som har grymt snygg smak så min gaderob får nog ett lyft ;)


Everest is tha shit

 


Everest - Julklapp av Mamma

Första skorna jag inte frusit tårna av mig i under vinterhalvåret. Så underbart sköna, varma och snygga. Lite klumpiga för min smak, men det kan jag ser förbi :)


Ed Hardy

Ed Hardy - Love Kills Slowly


Gah tänk om man kunde haft dessa läckra Ed Hardy skor i sin gaderob ! Älskar färgerna och alla detaljer. Speciellt loggan. Det hade varit ännu häftigare att ha ett par sådana här mönstrade klackskor ! :)

 


RSS 2.0